Házirend

A kempingbe tartózkodási vagy látogatási céllal történő bejelentkezés feltételezi, hogy vendégeink házirendünk szabályait megismerték, és annak tartalmát magukra nézve kötelezőnek elismerik. Házirendünk a kemping vendégek zavartalan nyaralását hivatott szolgálni.

  1. Kérjük, érkezéskor jelezzék, hogy a kempingben nyaralási, vagy átmeneti céllal (látogatóként ) kívánnak tartózkodni. Látogató vendégeink megváltott jegy ellenében 08.00 és 20.00 óra között tartózkodhatnak kempingjeinkben. Nyaralóvendégeink a recepción kötelesek bejelentkezni. Vendégeink kötelesek minden igényelt fizetendő szolgáltatást pontosan megnevezni, és azok rögzítésének helyességét ellenőrizni. Az átadott belépőkártya és karszalag személyre szól, és nem ruházható át, be- és kilépéskor valamint ellenőrzéskor azokat fel kell mutatni.

A távozási napon a kempinget legkésőbb 12.00 óráig, az Apartmanházakat legkésőbb 10.00 óráig  kell elhagyni. A kemping továbbtartózkodási pótdíjat számíthat fel, ha a távozás ezen időpont után történik (1 nap teljes költség).

A fizetés rendje:

Fizetésnél kérjük, vegye figyelembe a recepció nyitvatartási rendjét.

A vendég köteles minden igénybe vett szolgáltatást kifizetni, az összegről a recepció tételes számlát állít ki. Helyszínen előre kifizetett szolgáltatás lemondása esetén nem áll módunkban visszafizetést teljesíteni.

Az előre lefoglalt és a kemping részéről írásban visszaigazolt szolgáltatások érkezés napján történő lemondása vagy a tartózkodás alatt történő lemondás esetén visszafizetést nem teljesítünk.

Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni, de egy Önnek alkalmas időpontra át tudjuk tenni a foglalást, a foglalástól számított 1 éven belül!

A foglalt időszak megkezdése közben a foglalás lerövidítésekor az eredeti foglalás teljes összege fizetendő.

  1. A bejelentkezés előtt minden kempingezőnek joga van a rendelkezésre bocsátandó területet megtekinteni. A kempinghely kijelölése a kempingszemélyzet kizárólagos joga. A kijelölt helyen kívül más helyet nem lehet igénybe venni. Az előre megrendelt helyet más személynek nem lehet átengedni.

Parcellázott terület esetén csak a parcella területe foglalható el. A kijelölt helyen kívül további terület még ideiglenesen sem használható, autójával valamennyi vendég csak a kijelölt parkolóhelyen parkolhat.