4 fős apartman

pároknak vagy kisebb családoknak

Szobák1 nappali + 1 hálószoba
Személyek száma2-4 fő részére
Apartman méret24 m2
ElhelyezkedésFöldszinti, udvarra néző és teraszos
ParkolásAz apartmanhoz 1 db belső szabadtéri parkolóhely biztosított

Ezen két légteres apartmanunkat párok vagy kisebb családok figyelmébe ajánljuk. Az apartmanba érkezve a nappali rész fogadja vendégeinket. A nappaliban  elhelyezésre került egy ágyazható kanapé, mely 2 fő kényelmes pihenését biztosítja. Innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba illetve mosdó. A nappalival egy légtérben található a teakonyha illetve étkező. Az apartman hálószobájában egy nagyméretű franciaágy szolgálja a gondtalan pihenést. A konyha a normál igényeknek megfelelően teljesen felszerelt, étkészlet négy személy számára biztosított a szálláshelyen. Az apartman légkondicionáló berendezéssel felszerelt, melynek használati díja: 2000 Ft/éj.

Az apartmanhoz saját fedett terasz tartozik asztallal és kerti székekkel berendezve. A mai igényeknek megfelelően a vezeték nélküli internet a szállás területén teljes lefedettséggel ingyenesen biztosított; a kábeles magyar nyelvű csatornák széles skálájával várjuk szeretettel Vendégeinket. A szálláshely területén minden apartmanhoz saját belső parkolóhely tartozik; A szálláshely területén a gyermekek gondtalan kikapcsolódását fa játszótorony, csúszda, kötélhíd,  mászófal és, homokozó  biztosítja.

6 fős apartman

családoknak vagy baráti társaságoknak

Szobák3 hálószoba+nappali
Személyek száma6-8 Fő részére
Apartman méret48 m2
Elhelyezkedésföldszint+ emelet, udvarra néző, teraszos
ParkolásAz apartmanhoz 1 db belső szabadtéri parkolóhely biztosított

A három hálóteres, nappalis apartmant  nagyobb családok vagy kisebb baráti társaságok számára ajánljuk. Az apartmanba érkezve a nappali rész fogadja vendégeinket. Innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba illetve mosdó. A nappalival egy légtérben található a teakonyha illetve étkező. Az apartman földszinti hálószobájában egy nagyméretű franciaágy és egy egyszemélyes ágy szolgálja a gondtalan pihenést. Az emeleti részen 2 hálótér található. Az első hálótér 1 db egyszemélyes ággyal és 1 db pótággyal, míg a második. hálótér 2 db egyszemélyes ággyal és 1 db pótággyal van felszerelve.

A konyha a normál igényeknek megfelelően teljesen felszerelt, étkészlet nyolc személy számára biztosított a szálláshelyen. Az apartman légkondicionáló berendezéssel felszerelt, melynek használati díja: 2000 Ft/éj.

Az apartmanhoz saját fedett terasz tartozik asztallal és kerti székekkel berendezve. A mai igényeknek megfelelően a vezeték nélküli internet a szállás területén teljes lefedettséggel ingyenesen biztosított; a kábeles magyar nyelvű csatornák széles skálájával várjuk szeretettel Vendégeinket. A szálláshely területén minden apartmanhoz saját belső parkolóhely tartozik; A szálláshely területén a gyermekek gondtalan kikapcsolódását fa játszótorony, csúszda, kötélhíd,  mászófal és, homokozó  biztosítja.

Kaució

Az apartmanházak elfoglalásának feltétele érkezéskor házanként 30.000 Ft vagyoni biztosíték megfizetése készpénzben, mely károkozás hiányában távozáskor maradéktalanul visszajár.